Wat een fantastische maand April!

We hebben bezoek gehad uit Finland. Zij vroegen of wij mee konden denken met sneeuwoverlast en het aanleggen van een buurttuin. Ik moest denken aan de Hollandse houtwallen, maar dan iets breder aanleggen.

Vervolgens kregen wij zelf de sneeuw in onze tuin. En zoals wij al dachten, seizoen groentes en inheemse planten doen het prima. Ze stonden er allemaal fris bij!

Een deel van het Tiny Forest hek is verplaats met wat extra spierballen van Fiks Breda. Dat maakt het bosje nu opeens een echt open stukje natuur. Voor wie nog brandnetelsoep wil maken…ga je gang (in het Tiny Forest), maar wees wel lief voor de natuur. De buurttuin heeft een mooi entree gekregen…de hoek bij de composthoop krijgt nog een vervolg.

We hebben al verschillende wethouders in de tuin ontmoet en ook gemeente Breda wordt ieder seizoen vertegenwoordigd en dan spreken wij de volgende plannen door. Het is buzzyyy…het borrelt en het kriebelt…LENTE šŸ™‚ met bloemen op je mini pizza!

Vandaag hebben wij bestuursleden van de Plus van SurPlus Zorg mogen rondleiden. Het ziet er mooi uit allemaal, ja…omdat zij geloofden in ons plan. Er is altijd een start en daarna aandacht en liefde om te groeien. Door elkaar te helpen kunnen we dit verder gaan uitdragen. Fantastisch gewoon. Kom langs, maak een praatje, pluk een blaadje voor in de thee. Doe met ons mee!!

Geef een reactie